Æ Tørhus

Rundtur Byggeri Æ Tørhus 1978

Til forside J & S

 

Velkommen til Æ Tørhus

Du kan bestille Æ Tørhus online her

 

Velkommen til vores nye forsamlingshus, som tilbyder lyse og lækre rammer for enhver fest, familiekomsammen, konference etc. - lige i hjertet af Jensen & Sørensens Plantage med direkte adgang til naturen med masser af muligheder for udendørs aktiviteter.

Huset består af en entré, to toiletter, garderobe, køkken med depotrum og ikke mindst den store lyse festsal på 75 m2 med næsten seks meter til loftet ! - du kan se video fra- og tegninger af huset her.

Der er service til ca. 75 personer og stole og borde til 60 personer i salen. Er der behov for flere borde og stole, kontakt os venligst.

Køkkenet er udstyret med blandt andet to komfurer, to opvaskemaskiner, to håndvaske, to køleskabe og et fryseskab og i øvrigt komplet udstyret med køkkengrej.

Der er gratis trådløst internet i huset.

Lejepriserne er:

1400 kr. + moms inkl. forbrug for et døgn fra kl. 12.00 til 12.00. -- bestiller man udover dette tidsrum, er prisen 2000 kr. + moms, hvis man holder sig inden for to sammenhængende udlejningsdøgn.

Hvis der ikke er tale om et festarrangement, vil der fra mandag-torsdag (helligdage undtaget) være mulighed for at leje huset til 500 kr + moms inkl. forbrug.

Rengøring står lejeren som udgangspunkt selv for. Hvis det efterfølgende konstateres, at rengøringen ikke er OK, vil det blive udført på lejerens regning. Der tilbydes tilkøb af rengøring for 500 kr.

NYT NYT NYT nu udlejer vi også hoppeborg: 375 kr. + moms inkl. opsætning og nedtagning NYT NYT NYT.

BETALING !!: Ved bestilling af huset skal der opgives en mailadresse, hvortil fakturaen for lejen vil blive fremsendt. Normalt vil dette ske efter arrangementet. Ved bestilling forpligter man sig til at betale 50 % af lejebeløbet.

Kontakt vedr. booking, koder etc: Christian Holm, tel. 31565129, udlejning@jensenogsorensen.dk

Øvrig kontakt vedr. Æ Tørhus: Jørgen Holm, tel. 26300328,

Du kan læse ordensreglerne for Æ Tørhus her

              

 

Du kan bestille Æ Tørhus online her

Til forside J & S

 

Rundtur Byggeri Æ Tørhus 1978